Ingrid Vlasov: Colectia A Queen la Paris Fashion Week

Ingrid Vlasov: Colectia A Queen la Paris Fashion Week

"A Queen" este o colectie inspirata de o regina imaginara, o regina a zilelor noastre, a trecutului sau a viitorului. Pentru sezonul AW 2011/2012, Ingrid Vlasov a redimensionat perceptia asupra feminitatii, dandu-i valente regale.

"A Queen" este o colectie inspirata de o regina imaginara, o regina a zilelor noastre, a trecutului sau a viitorului. Pentru sezonul AW 2011/2012, Ingrid Vlasov a redimensionat perceptia asupra feminitatii, dandu-i valente regale. Retail jobs

Colectia de pret-a-porter a designerului s-a situat intr-un registru rafinat, in care apetenta lui Ingrid pentru dantela si suprapuneri, elemente futuriste, volume si printuri geometrice a adus sezonul acesta, pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week, o femeie spectaculoasa si extrem de puternica - A Queen!

Ingrid Vlasov este singurul designer roman prezent, pentru a patra oara consecutiv, la cea mai importanta saptamana a modei din lume - Paris Fashion Week.

Echipa care a fost alaturi de Ingrid Vlasov in acest sezon a fost formata din: stilist - Patti Wilson, make-up artist - Carole Lasnier@B-Agency Paris, hair-stilist - Kenna @Terrie Tanaka London, productie - Mathieu Gallix, fotograf - Dan Lecca. Prezentarea a avut loc in Hotel Westin, Salonul Imperial, iar fundalul sonor a fost asigurat de Erol Sabatosh.

Dan Lecca, fotograf: "Elementele geometrice pe care le foloseste creeaza un echilibru foarte interesant. Inspiratia din folclorul romanesc imi place foarte mult. Sunt din ce in ce mai multi fotografi buni la show-urile lui Ingrid."

Au fost prezenti la show jurnalisti de la Vogue Italia, International Herald Tribune, Vogue Franta, Elle Franta, Citizen K, Fashion Daily News, Le Monde, Le Figaro, Vanity Fair, Vogue Japonia, L’Officiel, Soon, Stiletto etc.

Citeste si:
Top 10 tendinte in moda de la Paris Fashion Week

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri