Setari Cookie-uri

Cei mai influenti designeri din lume

De-a lungul timpului nume celebre din moda au lansat trenduri de succes si au jucat un rol decisiv in formarea perceptiei despre arta si frumos. Iata care sunt in prezent cele influente case de moda din lume:

3. Prada


A model presents a creation by Italian designer Miuccia Prada for Italian fashion house Miu Miu as part of her Fall-Winter 2011/2012 women's ready-to-wear fashion collection show during Paris Fashion Week March 9, 2011. REUTERS/Gonzalo Fuentes (FRANCE - Tags: FASHION)
Casa de moda italiana Prada este sinonima elegantei si luxului extravagant. Celebrul brand este recunoscut pentru finisajele impecabile si liniile fine care imbina perfect rafinamentul cu simplitatea. Miuccia Prada se afla in prezent pe lista celor mai influente personalitati din lume, fiind una dintre femeile care fac legea in moda. Fiecare colectie lansata este considerata un succes si involuntar numele “Prada ” este asociat exclusiv cu bunul gust si originalitatea.



4. Christian Dior



A model wears an outfit during the presentation of Christian Dior's Spring/Summer 2011 Paris High Fashion January 24, 2011. UPI/Eco Clement
Numele Dior este asociat nu doar prezentarilor de moda, ci si parfumurilor, accesoriilor si cosmeticelor de lux. Christian Dior a castigat rapid stima iubitorilor de frumos, devenind unul dintre cei mai prestigiosi designeri internationali. Acesta a reinventat imaginea femeii pariziene, prezentand pe catwalk adevarate opera de arta, creatii couture unice prin frumusetea lor.

Dupa moartea designerului, pentru casa de moda Dior au mai lucrat designeri ca Yves Saint Laurent, Marc Bohan si Gianfranco Ferre. In prezent, John Galliano este cel care continua cu succes traditia Dior.

5. John Galliano


British designer John Galliano appears at the end of his Fall/Winter 2010-2011 Haute Couture fashion show for French fashion house Dior in Paris in this July 5, 2010 file picture. Christian Dior has suspended star fashion designer John Galliano pending an inquiry into allegedly anti-Semitic remarks, it said on Friday. Galliano was escorted home by French police late on Thursday after a drinking session that ended with him hurling insults at a couple, according to a police source. REUTERS/Benoit Tessier/Files (FRANCE - Tags: FASHION CRIME LAW)
Este recunoscut pentru stilul sau original care-i defineste fiecare colectie. John Galliano este un designer excentric, un personaj in sine, care transforma fiecare prezentare intr-un show de exceptie. In anul 1997 a fost numit alaturi de Alexander McQueen designerul anului si in continuare este cap de afis la cele mai importante prezentari internationale. Creatiile sale au fost purtate de celebritati precum Charlize Theron, Daphne Guinness, Nicole Kidman sau Lady Diana.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.