Setari Cookie-uri

Cei mai influenti designeri din lume

De-a lungul timpului nume celebre din moda au lansat trenduri de succes si au jucat un rol decisiv in formarea perceptiei despre arta si frumos. Iata care sunt in prezent cele influente case de moda din lume:

6. Balenciaga

Balenciaga este considerata una dintre cele mai mari case de moda, apreciata pentru colectiile haute-couture si pret-a-porter. Iscusinta lui Christobal Balenciaga, fondatorul viitorului brand de succes a fost apreciata chiar de celebra Coco Chanel. Acesta a spus despre el ca este singurul couturier capabil sa deseneze, sa croiasca si sa finiseze o rochie de unul singur. In prezent, Nicolas Ghesquiere este designerul casei de moda care duce mai departe numele Balenciaga in moda.

7. Dolce & Gabbana


A model presents a creation by Dolce & Gabbana during their Autumn/Winter 2011 women's collection show at Milan Fashion Week February 27, 2011. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - Tags: FASHION)
Casa de moda Dolce and Gabbana este fermecatoare si versatila, preferata de majoritatea vedetelor de succes. Stilul casei de moda are ca surse de inspiratie cultura si culorile mediteraneene, texturile favorite fiind matasea, satenul si voalurile fluide. Cu o croiala de exceptie, executata intr-un mod artistic, brandul international condus de Domenico Dolce si Stefano Gabbana a ajuns un reper in materie de stil si eleganta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.