Setari Cookie-uri

Colectia D&G primavara-vara 2011

Colectia D&G pentru sezonul primavara vara 2011 se bucura de libertate si culoare. Domenico Dolce si Stefano Gabbana au avut ca sursa de inspiratie pentru linia casual a brandului o gradina de vara plina cu flori multicolore.

Colectia D&G pentru sezonul primavara vara 2011 se bucura de libertate si culoare. Domenico Dolce si Stefano Gabbana au avut ca sursa de inspiratie pentru linia casual a brandului o gradina de vara plina cu flori multicolore. Elementele definitorii ale colectiei au fost fantezia si imaginatia debordanta, reprezentate foarte bine prin intermediul printurilor picturale.

Trandafirii stilizati si alte flori viu colorate au conferit pieselor vestimentare un plus de prospetime si vitalitate. Designerii au propus o gama variata de imbracaminte: rochii si salopete colorate, pantaloni scurti, topuri casual si fuste cu volane. Intreaga colectie abunda de voiosie si optimism; de la texturi fluide si transparente seducatoare, pana la culorile pastelate, totul accentueaza ideea de vara si soare.

Desi brandul D&G se adreseaza unui public tanar, urban, cea mai noua colectie a designerilor se remarca prin versatilitate si flexibilitate. Camasile elegante si pantalonii casual cu talie inalta se preteaza atat la tinute clasice pentru serviciu, cat si seara, la o intalnire romantica.

Combinatiile indraznete de culori au stralucit pe catwalk-ul de la Milano sub privirile admirative ale audientei. Creatorii si-au pus in valoare creativitatea si imaginatia combinand maiestuos printurile florale cu tricouri imprimate cu personajele Disney. Jachetele masculine din denim de un albastru intens au facut trecerea de la cromatica aprinsa adolescentina, la una terna, mai echilibrata.

Accentul de culoare a fost reprezentat prin accesorii uni in nuante tari: verde, galben, violet si rosu aprins. Practice si incapatoare, gentile au creat o combinatie desavarsita intre tinutele prezentate pe podium si sursa de inspiratie a designerilor.

In materie de incaltaminte D&G a propus pantofi decupati cu platforma dar si cizme inalte in culori vibrante. Gentile supradimentionate din material textil foarte incapatoare au accesorizat majoritatea tinutelor. Promovate ca o replica la plicurile minimaliste, gentile voluminoase reprezinta una dintre tendintele verii care merita orice investitie.

Un articol Cristina Craciun



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.