Setari Cookie-uri

Gala AVANPREMIERE - Viitorul Modei Romanesti

Vineri, 06 mai, la orele 20.00 a avut loc Gala AVANPREMIERE, eveniment ce a prezentat in premiera cele mai noi propuneri ale designerilor romani pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012.

Vineri, 06 mai, la orele 20.00 a avut loc Gala AVANPREMIERE, eveniment ce a prezentat in premiera cele mai noi propuneri ale designerilor romani pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012. Per total, un regal de moda si life-style care a adus in fata celor prezenti oameni frumosi si conversatii interesante, fotografii uluitoare si nu in ultimul rand, un show electrizant.

Pe pasarela de la MNAC au prezentat:

Andreea Tincu & Sense – „The Order of the Book”,
Incaltaminte: Il PASSO

Din punct de vedere cromatic, este o colectie definita in linii clare de constructie, dominata de alb/negru. Este o colectie axata pe contraste - masculin/feminin, gotic/modern, suprafete plate/volume, taieturi avangardiste/sonete clasice brodate. Broderiile au fost realizate intr-o manastire din sec. al-XVI-lea si sunt fragmente din sonete semnate de William Shakespeare.

Anca & Silvia Negulescu – „Fade to black”, Incaltaminte: Cristhelen B.

Silueta vizata este feminina si dura in acelasi timp, vulnerabila si complexa simultan. Prin ea se contureaza un line-up aristocratic cu ecuatii cromatice complicate, influente gotice, nuante metalizate, totul completat de pliseuri si volumetrii experimentale, ce confera ansamblului un aer sofisticat si misterios.

Rhea Costa – „50.60”, Incaltaminte: Smiling Shoes, Bijuterii: Malvensky

Colectia 50.60 este un exercitiu stilistic care are la baza o tehnica riguroasa, cu linii ferme si nuante romantice. Pentru toamna-iarna au fost combinate stofa cu matasea si culori neutre cu nuante puternice de grena, mov, rosu, ciclamen, in noua directie aristocrata extrem de in trend sezonul viitor.

Bianca Popp – „Nomad”, Incaltaminte: Hunter (UK)

Colectia “Nomad” cuprinde haine versatile, stratificate, multifunctionale, in culori calde si in combinatii ce par antisociale, dar sunt de fapt naturale, din materiale moi ce imbratiseaza corpul lasandu-i in acelasi timp libertatea de miscare, de care are nevoie.

Vika Gorenco – „Esente de paradis”, Incaltaminte: Il PASSO
Accesorii: Oana Calin
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.