Setari Cookie-uri

Ne mandrim cu ea: Cristina Craciun si colectia African Sound!

Spre bucuria si satisfactia noastra, avem cu ce sa ne laudam in redactie. De creativitate nu ducem lipsa, nici de subiecte care va starnesc interesul, de talente, ce sa zicem…

Cristina Craciun Spre bucuria si satisfactia noastra, avem cu ce sa ne laudam in redactie.
De creativitate nu ducem lipsa, nici de subiecte care va starnesc interesul, de talente, ce sa zicem…

Si, fiindca tot a venit vorba de talent n-ar fi rau sa ne si cunoasteti mai bine, daca tot ne cititi in fiecare zi. Dupa cum stiti, suntem tinere, frumoase, pline de viata, optimiste si ne place sa va tinem la curent cu tot ceea ce este nou!

Ca tot va place sa fiti in tendinte, mereu informate in privinta celor mai recente noutati care vizeaza rubrica de fashion, va vom prezenta redactorul nostru responsabil pentru acest segment, Cristina Craciun.

colectia African Sound Colega noastra a absolvit Universitatea Nationala de Arte Bucuresti la sectia Moda si in aceasta vara a incheiat si cursurile de master din cadrul aceleiasi facultati. Asadar, cu licenta si masterul frumos absolvite, si-a urmat pasiunea pe care a reusit sa o transforme intr-o meserie extrem de placuta.

Cum se realizeaza o colectie

In timp ce scrie pe moda, ca doar a avut de la cine sa invete 5 ani la facultate, vrea sa fie si designer vestimentar. Nu e este chiar asa de usor, dar iata ca a reusit sa imbine foarte bine aceste doua meserii.

African Sound designer Cristina Craciun La finalul fiecarui ciclu de studii, viitorii designeri au de intocmit cate o colectie pe o tema la alegere, sub coordonarea unui profesor indrumator. Drumul pana la colectia prezentata pe podium este in general lung si presupune cativa pasi esentiali. Documentare, deoarece piesele trebuie sa se inscrie in tendintele actuale, schite, multe schite, croit, cautarea materialelor potrivite si cate or mai fi, ca e cam scumpa la vorba sa ne povesteasca tot.

Ei bine, toate acestea scot de sub anonimat studentii care isi doresc sa debuteze ca designeri vestimentari. Asa a fost conceputa si colectia de dizertatie a Cristinei, African Sound, sub indrumarea atenta a Undei Popp, profesor al Universitatii de Arte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.