Setari Cookie-uri

Ne mandrim cu ea: Cristina Craciun si colectia African Sound!

Spre bucuria si satisfactia noastra, avem cu ce sa ne laudam in redactie. De creativitate nu ducem lipsa, nici de subiecte care va starnesc interesul, de talente, ce sa zicem…

colectie African Sound designer Cristina Craciun Africa a reprezentat principala sursa de inspiratie si totodata, o reintrepretare personala a costumelor specifice Africii. Cele 10 piese vestimentare nu se incadreaza in tiparele obisnuite, scopul acestora fiind sa uimeasca prin originalitate si inventivitate. African Sound nu este o colectie pret a porter, ci se adreseaza pictorialelor de moda artistice si nu in ultimul rand tuturor iubitorilor de arta si frumos.

Dupa absolvire, colectia a beneficiat de cateva prezentari importante si participari la festivaluri de moda nationale. In septembrie a fost prezentata in cadrul concursului Miss World Romania 2011, atat la Sinaia cat si la finala de la Pitesti. Mai multe poze si informatii despre acest eveniment gasiti pe infofashion.ro.

colectie African Sound Cristina Craciun Organizatorii concursului au fost incantati de rezultat, asadar , ce s-au gandit, hai sa o bage si in concurs, sa fie botezul debutului ca designer complet. Si asa a obtinut colega noastra nu unul, ci doua premii din doua concursuri la care a participat alaturi de echipa din Brasov.

Colectia African Sound a reprezentat Casa de Cultura Brasov in cadrul Festivalului National de Moda „Extravagance” de la Galati si a obtinut Premiul I pentru cea mai buna colectie. Brasovul a mai castigat si premiul pentru cea mai buna coafura, gratie echipei talentate de hairstylisti, care s-a ocupat de frizurile modelelor.

colectie African Sound Festival Galati La nici doua saptamani diferenta, mai exact in urma cu doua zile, pe 16 noiembrie a obtinut si Premiul pentru originalitate la Festivalul „Culorile Toamnei” organizat la Pitesti, premiu inmanat de Presedintele juriului...Catalin Botezatu.

Si, cum vi se pare colectia? Nu este purtabila, asa cum v-am mentionat, insa complexitatea si creativitatea o transforma intr-un ansablu armonios, pretabil unei prezentari de moda.

Nu vrem sa ne laudam, altii trebuie sa o faca dar cand avem ceva de spus este bine sa mai lasam un pic modestia de o parte.

Multumim pentru poze agentiei AgressioneModels din Brasov; pentru a vizualiza colectia completa, click aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.