Setari Cookie-uri

Colectia toamna-iarna 2012-2013 by Stephan Pelger

Stephan Pelger isi va lansa pe 21 ianuarie la Berlin colectia sezonului de toamna/iarna 2012/13 denumita "ICONIRONY".

Stephan Pelger isi va lansa pe 21 ianuarie la Berlin colectia sezonului de toamna/iarna 2012/13 denumita "ICONIRONY".

Ovidiu Buta, fashion director GQ, se va ocupa de partea de styling a show-ului, iar incaltamintea modelelor este asigurata de cobrandingul Mihaela Glavan by Stephan Pelger.

Dupa colectia primavara/vara 2012 "En Garde", Pelger revine pe podiumul festivalului cu noile sale creatii, alaturi de nume mari ale modei internationale precum Hugo Boss, Escada, Rena Lange, Michalsky si Schumacher.

La fel ca la ultimele doua editii, si anul acesta creatiile designerului roman sunt programate sa incheie evenimentul desfasurat in perioada 18-21 ianuarie.

Stephan Pelger “Colectia se adreseaza femeilor sigure pe ele, dar carora le place sa se joace cu regulile, cu stilurile si au o atitudine joviala fata de cei din jur. Rezultatul este mereu uimitor, e imposibil de ignorat sau de pus la indoiala. La fel cum a fi de succes nu se refera intotdeauna la seriozitate, moda are uneori «ICONIRONIA» sa” a afirmat Stephan Pelger.

Designerul foloseste in piesele colectiei sale materiale customizate, imprimate in aceeasi linie cu tema colectiei, uneste intr-un mod neasteptat diferite tipuri de materiale, creand imbinari perfecte cum ar fi matase si panza sau blana de oaie de Alpaca si piele.

Noua colectie dezvaluie imprimeuri si modele care sugereaza un ton ironic, un stil fabulos si o noua modalitate de a eticheta hainele. Fuste scurte, croite in forma de A, bluze delicate si accesorii superbe care nu doar vor oferi un look pentru urmatorul sezon de iarna, dar care pot deveni la pièce de résistance in garderoba de zi cu zi sau pot transforma intr-un mod fascinant o tinuta de seara.

Cromatica folosita de designer porneste de la gri deschis pana la negru, cu accente puternice de rosu inchis, dar si culori fluide precum bej, ce creeaza impreuna o identitate vizuala unica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.