Setari Cookie-uri

Galerie foto: Gala Soirees de la Mode, primul eveniment fashion al anului

Aseara am participat la Soirees de la Mode, un eveniment care i-a fost dedicat in exclusivitate designerului Wilhelmina Arz. Show-ul a avut loc la Athene Palace Hilton si a reunit foarte multi iubitori de moda si frumos.

Propunerile Wilhelminei Arz pentru sezonul viitor au subliniat feminitatea si eleganta. Printurile florale, drapajele fine, taieturile indraznete si materialele fluide au constituit elementele definitorii ale colectiei. Detaliile din pene, florile si texturile rustice au conferit tinutelor un plus de creativitate.

Am admirat in mod deosebit si coafurile feminine, accesorizate cu flori. Laurent Tourette ne propune cocuri ample, care evidentiaza trasaturile fetei si supletea umerilor.

Colectia variata indeamna femeia sa-si divesifice stilul vestimentar. Piesele vestimentare au avut o paleta stilistica bogata, cu treceri de la elegant la rustic, de la modern la retro, de la nuante clasice la culori intense. Imaginati-va! Indrazniti a va imagina o femeie calatoare in timp si in sine. Traim intr-o lume deschisa, fara frontiere. Va invit sa visati cu ochii deschisi la ceea ce suntem si putem fi, dincolo de orice capcana a virtualului in limitele caruia pare a fi prizoniera viata! Visati, traiti, respirati la scara 1:1 in cea mai frumoasa calatorie, cea a fiecaruia dintre noi! ne sfatuieste Wilhelmina Arz.

Anumite elemente surpriza au conferit originalitate show-ului. DJ Wanda a mixat live pe toata durata prezentarii, in timp ce Dan Puric si-a pus amprenta asupra spectacolului prin "fantomele pozitive" din echipa sa, care au fost decorurile "vii" ale salii.

Printre pasionatii de moda care au luat parte la prezentarea colectiei am remarcat si foarte multe vedete. Oana Roman, Anca Turcasiu, Gianina Corondan, Cosmina Pasarin, Luana Ibaka, Rita Muresan, Roxana Vancea, Maria Radu sau DJ Wanda au fost doar cateva dintre persoanele publice prezente la eveniment.

Cristina Craciun

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2012
Echipa Kudika