Setari Cookie-uri

Iconirony, colectia lui Stephan Pelger, aplaudata la scena deschisa la Berlin Fashion Week

Prezent pentru a treia oara in cadrul festivalului, in calitate de participant independent, designerul Stephan Pelger a uimit si de aceasta data audienta cu noua sa colectie.

Prezentarea colectiei a avut loc pe 21 ianuarie si s-a bucurat de aplauzele generoase ale publicului, din care au facut parte si persoane cunoscute din Romania, venite sa-l sustina pe designer: Andreea Marin Banica, Lena Criveanu, Irina Florea Ileana Badiu, Mihaela Berciu si Camelia Negrea. Pe partea de styling a colectiei, Stephan Pelger a bifat inca o colaborare de succes cu stilistul Ovidiu Buta.

Top modelul international, Sara Nuru a deschis show-ul Stephan Pelger si a defilat purtand piese din colectia care a avut ca tema, ironia, sugerata de designer in nuante de gri si bej deschis, cu accente de rosu inchis. Un alt model de succes, Franziska Knuppe, a defilat pe podium incheind prezentarea Iconirony de la Berlin Fashion Week.

Creatiile designerului nu au facut furori doar in cadrul festivalului, ci si la prima editie a targului “Show & Order”, care a avut loc in paralel cu alte doua targuri germane, “Bread & Butter” si “Premium”. Stephan Pelger, prezent cu un numar de 48 de piese, alaturi de branduri internationale precum Misonni, Mathew Williamson si Mariela Burani, a primit aprecieri legate de combinatia neasteptata de culori si materiale, dar si design-ul exclusivist al colectiei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.