Setari Cookie-uri

Designerul lunii iunie, Maria Simion: Orice femeie are macar un atu care poate fi fascinant!

Promoveaza un stil vestimentar cu atitudine. Afla totul despre designerul vestimentar Maria Simion.

Si-a lansat recent cea mai noua colectie si ne-a vorbit intr-un scurt interviu despre linia vestimentara pe care o promoveaza.

designer Maria Simion 1. Cum a luat nastere pasiunea pentru domeniul designului vestimentar?

Am avut norocul sa ma nasc intr-o familie de artisti, bunicii mei fiind pictori, iar mama a lucrat foarte mult timp in trecut la targuri si expozitii ocupandu-se de design.

Pasiunea pentru design o am de foarte mult timp, doar ca nu am avut suficient curaj sa dezvolt aceasta pasiune. Am inceput prin a colabora cu ateliere mai mici unde ma ocupam doar de desene ca un simplu angajat, ceea ce pana la urma mi-a facut mult bine pentru ca asa m-am format si am invatat foarte multe lucruri care acum ma ajuta extrem de mult.

2. Anul trecut ai fost desemnata Cel mai bun designer de pret-a-porter. Ce a insemnat acest premiu pentru tine?

Am fost flatata. Este primul meu premiu ca designer al brandului Wonder Lolita si am fost foarte incantata sa primesc aceasta distinctive.

Citește și:

Cred ca acest premiu este de fapt rezultatul sutelor de ore de lucru in atelier impreuna cu o echipa minunata si, cu singuranta, si premiul celor ce au ales sa imi poarte creatiile si sa le dea viata.
Este premiul femeilor care au calcat pragul showroomului Wonder Lolita.

3. Care sunt sursele tale de inspiratie pentru colectiile pe care le creezi?

Sursele de inspiratie sunt pretutindeni in jurul nostrum, depinde cat de mult iti doresti sa vezi. Sunt inconjurata zilnic de femei frumoase, cu cariere, cu familii, cu vise si imi place sa spun ca femeia este sursa mea de inspiratie in primul rand si anumite etape pe care le traverseaza in timpul vietii.

Maria Simion

4. Care ar fi cuvintele definitorii pentru stilul promovat de brandul Wonder Lolita?

Creatiile Wonder Lolita sunt caracterizate prin feminitate, culoare, stil si multa atitudine. Spun mereu ca aceste creatii sunt lipsite de sens pe un umeras, iar atunci cand ele sunt purtate par rupte dintr-o poveste cu zane, iar purtatoarea o frumoasa printesa. Asta este atitudinea care ti-o insulfa aceste outfituri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.