Setari Cookie-uri

Tranzitii, o colectie cu personalitate

Tanarul designer Catalin Valean prezinta in premiera colectia Tranzitii.

Toate elementele din cadrul colectiei sunt trecute prin filtrul personal. Fiecare detaliu, de la masca de iepure si pana la atmosfera conturata, a fost raportat la o perceptie distincta a tranzitiilor din viata de zi cu zi. Experienta de a trece de la o simpla idee transpusa in schita la creatia fizica, palpabila, este la randul ei o tranzitie care a contribuit in mod semnificativ la evolutia mea ca designer. Piesele din aceasta colectie pot fi purtate in tinutele de zi cu zi, desi au accente avangardiste”, declara Catalin Valean, tanarul designer castigator al concursului national de schite de design vestimentar organizat de marca Perwoll.

In cadrul concursului „Fii creator de Haute-Couleur”, Catalin a fost premiat cu 1.500 de euro pentru crearea efectiva a colectiei sale, pe baza schitelor care i-au adus locul 1 in fata celorlalti 78 de participanti din intreaga tara. Juriul a fost format din Adelina Ivan (designer vestimentar), Marian Palie (fashion stylist), Carmen Andrei (reprezentant magazin Cocor) si Larisa Guzga (reprezentant Henkel Romania, divizia Detergenti).

Citește și:

Colectia semnata de Catalin Valean va fi expusa spre vanzare in Galeria Designerilor Romani din magazinul Cocor, Bucuresti, pana in luna decembrie 2012.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.