Setari Cookie-uri

A little Angel's Luck

Prima colectie de accesorii semnata Kinga Varga.

Culoarea imi da aripi, imi ofera o energie speciala, imi influenteaza starea de spirit. Ea m-a ajutat sa evoluez si sa urc, sa simt viata in toata splendoarea ei”, spune designerul care a ales pentru inceput albastru, o culoare a protectiei si puterii. Fiecare are o energie aparte, de aceea vor urma si celelalte nuante din spectrul colorat.

Pornind de la ideea ca ingerii ofera protectie si ajutor celor care au nevoie, dar si pentru ca si-a dorit sa ofere aripi tuturor celor care ii poarta creatiile, designerul a initiat campania “Ingeri”. Astfel, 10% din vanzarea fiecarui accesoriu din colectia A Little Angel’s Luck by Kinga Varga va ajunge la cele peste 300 de suflete aflate sub ingrijirea Asociatiei Pro-Vita, din Valea Plopului (aceasta ofera de aproape 20 de ani programe de asistenta sociala copiilor orfani sau abandonati si mamelor tinere singure, asigurandu-le locuinta in casele asociatiei (aproape 120 de copii, adolescenti, mame singure si batrani in tabara de la Valea Screzii) sau in familiile din Valea Plopului (aproape 300 de suflete).

Citește și:

In aceasta campanie au fost cooptate Livia Dila, Aylin, Ela Voineag, Ana Popescu si Crina Semciuc. Vedetele au vizitat alaturi de Kinga Varga la sfarsitul lunii octombrie comunitatea de la Valea Plopului pentru a-i cunoaste pe copiii carora le-au impartit jucarii, hainute si produse de igiena.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.