Setari Cookie-uri

Cum sa alegi pantofii in functie de tinuta?

Este foarte important sa identifici care sunt pantofii adecvati pentru fiecare tinuta, in functie de imginea pe care vrei sa o proiectezi.

Tinuta casual

Aici putem vorbi de motive florale, romantice, de fundite si multa culoare. Tine cont ca intotdeauna va fi mult mai usor sa combini culorile neutre cu culori vii, dar asta nu insemna ca nu trebuie sa indraznesti si sa mizezi pe o pata de culoare in outfit-ul pe care ti-l alegi.

Chiar si la o tinuta casual, in mall, la o plimbare sau la un ceai cu prietenii, puteti iesi din anonimat purtand acesti pantofi colorati de la Thea Visconti, care cu siguranta vor atrage atentia tuturor”, afirma stilistul Crisa Kyra.

Tinuta de petrecere

La petreceri ne dorim sa stralucim, dar sa ne simtim si comod. Avem libertatea de a ne juca cu platforme, tocuri, elemente de design. Crisa Kyra ne asigura ca “daca accesorizam o salopeta neagra cu spatele gol la o astfel de pereche de pantofi, cu siguranta vom atrage atentia”.

Citește și:

O alta varianta sexy si chic, pe care stilistul Crisa Kyra mizeaza la o tinuta de petrecere ar fi acesti pantofi negri Thea Visconti, combinati cu o camasa si un pantalon scurt.

Thea Visconti – producator de incaltaminte

Thea Visconti si-a lansat de curand noua colectie de pantofi primavara-vara 2013, o colectie adresata femeilor care debordeaza de eleganta si unicitate.

Produsele prezentate in articol pot fi achizitionate de pe site-ul www.viscontionline.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.