Setari Cookie-uri

Se poarta stilul rebel si revolutionar!

Jandarmi, pancarte, manifeste, portavoci si steaguri, toate aceste elemente sunt prezente in campania de toamna-iarna, Just Cavalli.

Inspirata de-o calatorie a designerului Roberto Cavalli in Bhutan, colectia a fost adusa in actualitate in „decorul” unei Europe, care in ultimii ani a fost „macinata” de proteste si manifestatii stradale!

Fotografiata pe strazile Barcelonei, de catre celebrul Giampaolo Sgura, colectia pune accent pe stilul nonconformist al tinerilor care fac combinatii inedite de culori si imprimeuri, intr-un oras care radiaza de energie si viata. Modelele Rodolfo Zanforlini, Dominik Bauer, Karlina Caune, Ben Hunter, Julia Frauche and Manon Leloup „lupta” cu indrazneala in „revolutia stilului” si isi cer drepturile de a purta tinute prin care sa isi exprime personalitatea. Intitulata „Just Love”, colectia a primit o „infuzie” de nuante electrice, animal print si motive orientale.

Citește și:

Culorile vibrante au fost ingenios combinate cu motivele traditionale ale tigrului si dragonului, iar print-uri buthaneze au fost imprimate pe rochii si tricouri, intr-un mix exotic si totodata urban. Haine parka supradimensionate au fost suprapuse peste fuste scurte plisate, iar pantalonii colanti au fost combinati cu rochii-tunica si pulovere XXL cu detalii din blana si motive etnice. Rochiile de seara au fost imbogatite cu coliere lungi, din matase, asemanatoare cu cele purtate de nobilii din Bhutan, iar gentile structurate au fost inlocuite cu saci hippie.

Colectia Just Cavalli este disponibila in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City care pune la dispozitia consumatorilor de moda look-uri de runway.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.