Setari Cookie-uri

Secretul gentilor Michael Kors. Insusi designerul ni-l dezvaluie!

Heidi Klum, Zoe Saldana, Oprah, Jessica Alba sunt doar cateva dintre vedetele de la Hollywood care au dezvoltat o adevarata obsesie pentru gentile Michael Kors.

Realizate din piele, cu un design care imbina stilul sporty cu cel urban si preturi accesibile, gentile Michael Kors (disponibile in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City) sunt cele mai mai vandute item-uri ale companiei KORS. Aceasta a inregistrat anul trecut o crestere financiara de 54%, cifra care se traduce intr-un profit de 3 miliarde de dolari. “Accesoriile din piele sunt foarte importante pentru compania pe care o conduc”, spune designerul care este considerat o adevarata “autoritate in materie de moda”, in SUA.

Succesul lui Michael Kors s-a datorat emisiunii Project Runway, prezentata de Heidi Klum si nominalizata la Premiile Emmy, dar si faptului ca prima doamna a Americii, Michelle Obama a pozat in fotografia oficiala a familiei prezidentiale, intr-o tinuta special creata de designerul american.

Citește și:

Kors si-a inceput cariera ca model, iar apoi s-a inscris la Fashion Institute of Technology din New York, pe care l-a abandonat dupa doua semestre. In 1978 s-a angajat la boutique-ul Lothar’s, unde a inceput sa realizeze o colectie de haine. Aceasta a fost bine primita de public, fapt care l-a impulsionat pe designer sa isi lanseze propria linie de haine, pe care a vandut-o in intregime magazinelor Bergdorf Goodman si Saks Fifth Avenue. La inceput, Michael Kors isi prezenta hainele in propriul apartament, iar in anii ’90 designerul a convins-o pe insasi Anna Wintour sa ii vizualizeze colectia si sa scrie un articol pentru New York Magazine.
In 1997, Kors a devenit directorul creativ al brand-ului Celine, iar in 2003 a castigat premiul Designerul Anului, oferit de Consiliul Designerilor din America. In 2004 s-a alaturat juriului emisiunii “Project Runway”, din care s-a retras in 2012, continuand sa ramana “in the news”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.