Setari Cookie-uri

Cum a fost la Gala AVANPREMIERE 14

In aceasta saptamana a avut loc cea de-a 14-a editie a Galei AVANPREMIERE, cel mai mare eveniment de moda multibrand al sezonului. Evenimentul s-a desfasurat la Muzeul National de Arta Contemporana.

R'Ias Couture - new si Madalina Vlad (accesorii de cap) Muse

Designerul casei de moda R’Ias Couture, Crina Moldovan prezinta colectia „Muse” - rochii inspirate de povestea de dragoste a interpretei Maria Tanase si sculptorului Constantin Brancusi.

Ea este muza! Pluteste, nu paseste oferindu-i partenerului ei libertatea de a-si imagina trasaturile pe care le ascunde.

Colectia Muse a casei de moda R’Ias Couture incita si cultiva misterul. Urmasele Mariei Tanase rascolesc barbatul, il invita sa ia parte la un dans redescoperit, in care partenerii se bazeaza pe simt tactil si parfum.
Rochiile “Muse” readuc in actualitate negrul, siluetele prelungi, grafice. Nonculoarea nu se demodeaza si pune in valoare orice femeie. Colectia prezinta cu succes fuziunea dintre stilul fashion-iconului Maria Tanase si geometria sculpturilor lui Constantin Brancusi.

Citește și:

Colectia „Muse” by Crina Moldovan se adreseaza femeilor care isi doresc sa creeze momente memorabile, sa provoace si sa-i recompenseze pe cei din jur pentru acceptul de a retrai un episod in care imaginatia avea rolul de a incita si de a dezvalui treptat.

Palarii: Madalina Vlad Incaltaminte: IL PASSO

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.