Setari Cookie-uri

UK LOOK: Jamie Winstone si Daisy Lowe

Marti 13 superstitiosii n-au avut de ce sa se planga, cel putin cei din Anglia. Marele eveniment al serii a fost vizionarea de gala a filmului �Boogie Woogie�, intr-o locatie pe masura, Cinematograful Prince Charles, la care vedetele s-au prezentat in numar mare, inclusiv cele doua kudifashioniste pe care mi-au cazut ochii azi. Ele sunt, de la dreapta la stanga ca scara magarului, Jamie Winstone, actrita de calibru pe-acele meleaguri, desi inca relativ necunoscuta la nivel international, si modelita Daisy Lowe. Prima, miniona blondina, a jucat un rol secundar in film, o ecranizare dupa romanul omonim al lui Danny Moynihan. Insa mai fascinant decat diferenta dintre starurile cinematografiei britanice si socialitele care se dau peste cap sa iasa-n evidenta pentru paparazzi cu orice ocazie, de genul acesteia, este look-ul celor doua, luat la puricat pe-ndelete mai jos...

Marti 13 superstitiosii n-au avut de ce sa se planga, cel putin cei din Anglia. Marele eveniment al serii a fost vizionarea de gala a filmului “Boogie Woogie”, intr-o locatie pe masura, Cinematograful Prince Charles, la care vedetele s-au prezentat in numar mare, inclusiv cele doua kudifashioniste pe care mi-au cazut ochii azi. Ele sunt, de la dreapta la stanga ca scara magarului, Jamie Winstone, actrita de calibru pe-acele meleaguri, desi inca relativ necunoscuta la nivel international, si modelita Daisy Lowe. Prima, miniona blondina, a jucat un rol secundar in film, o ecranizare dupa romanul omonim al lui Danny Moynihan. Insa mai fascinant decat diferenta dintre starurile cinematografiei britanice si socialitele care se dau peste cap sa iasa-n evidenta pentru paparazzi cu orice ocazie, de genul acesteia, este look-ul celor doua, luat la puricat pe-ndelete mai jos...

Jamie Winstone purta o rochie obraznica foc, Dolce & Gabbana, cu imprimeu floral si detalii dantelate aplicate de-a lungul mini-fustitei, inclusiv pe tiv. Tinereasca si primavaratica, vestimentatia ei face parte, naturalmente, din colectia Spring 2010, si trimite cu gandul la un temperament la intersectia dintre dulce si rebela. De altfel, actrita si-a armonizat pana si coafura “ciufulita” pentru a completa sugestia unei firi noncomformiste si nonsalante. In rest, ca accesorii, Jamie a ales – bine – sa nu pluseze la capitolul culoare, ca atare poarta pantofi negri cu barete paralele pana pe glezna si o poseta-plic, tot neagra.

Daisy Lowe poarta o creatie diafana marca Alexander McQueen, din sifon printat cu valuri de nuante albastrii. Rochia maxi, legata pe talie si innodata-ntr-o funda la spate, nici ca ar putea fi mai diferita de D&G-ul lui Jamie. Lin curgator, ca o cascada, materialul este atat de bogat, si taiat intr-o maniera atat de libera incat ai zice ca Daisy s-a imbracat cu gandul la o escapada la mare. Insa accesoriile lui Daisy – o poseta marca Alexander McQueen si niste pantofi cu toc de culoarea sampaniei – ne infirma teoria. Intr-adevar, Daisy rareori da gres in materie de potrivire a tinutei cu decorul in care urmeaza sa paseasca.

Ea a fost descoperita la 15 ani (dupa o perioada mai arida, caci debutase in fata camerelor inca din pruncie!), cand adolescenta a fost introdusa in lumea modelling-ului via agentia “Select”. A beneficiat de acordul si sprijinul mamei sale, ceea ce era de asteptat, caci Pearl Lowe este o fosta cantareata care s-a reprofilat lansandu-se in industria modei. In ceea ce-l priveste pe tatal lui Daisy, tanara a aflat de curand cine este el, si anume nu fostul sot al lui Pearl, ci... nasul fetei, Gavin Rossdale. Solistul formatiei Bush este si sotul cantaretei Gwen Stefani, care, cand testul cerut de Daisy in 2004 a confirmat paternitatea, s-a infuriat desigur. Insa aventura avusese loc cu 16 ani inainte, iar Gwen a stiut sa ierte indiscretia.

Citește și:

Featured foto by Jacob Lund via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.