Setari Cookie-uri

UK LOOK: Jamie Winstone si Daisy Lowe

Marti 13 superstitiosii n-au avut de ce sa se planga, cel putin cei din Anglia. Marele eveniment al serii a fost vizionarea de gala a filmului �Boogie Woogie�, intr-o locatie pe masura, Cinematograful Prince Charles, la care vedetele s-au prezentat in numar mare, inclusiv cele doua kudifashioniste pe care mi-au cazut ochii azi. Ele sunt, de la dreapta la stanga ca scara magarului, Jamie Winstone, actrita de calibru pe-acele meleaguri, desi inca relativ necunoscuta la nivel international, si modelita Daisy Lowe. Prima, miniona blondina, a jucat un rol secundar in film, o ecranizare dupa romanul omonim al lui Danny Moynihan. Insa mai fascinant decat diferenta dintre starurile cinematografiei britanice si socialitele care se dau peste cap sa iasa-n evidenta pentru paparazzi cu orice ocazie, de genul acesteia, este look-ul celor doua, luat la puricat pe-ndelete mai jos...

Si Jamie provine dintr-o familie faimoasa, tatal ei fiind celebrul actor Ray Winstone pe care l-ati vazut de curand in “Edge of Darkness”. In schimb, viata ei nu a fost atat de tulburata de probleme parentale ca a lui Daisy: parintii ei sunt inca impreuna, dupa 30 de ani de mariaj, o realizare in sine avand in vedere rata divorturilor din lumea asta nebuna-nebuna in care ne-nvartim cu totii. Jamie stie, si profita de faptul ca are de invatat de la talentatul ei tatic, citandu-i sfaturile pe post de motto-uri dupa care isi ghideaza propria cariera: “Tata mi-a zis mereu ca, daca tot lucrezi la un proiect, macar cauta sa fii mandra de el”. Jaimie si-a incercat mana si la defilarea pe catwalk, pentru colectia lui Vivienne Westwood lansata in 2008, si are legaturi si cu peisajul muzical din UK, aparand in videoclipuri si cantand backing vocals pentru formatia surorii sale Lois – Crack Village.

Iata trailer-ul la filmul “Boogie Woogie”, care se va lansa pe 16 aprilie in cinematografele Marii Britanii, si este de factura comica. Fiti pe faza la aparitia lui Jamie, in rolul Elaine!


Realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.