Setari Cookie-uri

Tendintele primavara-vara 2011

Moda primaverii aduce in atentie o explozie de culoare, elemente noi, nonconformiste dar si trenduri care se pastreaza din sezonul trecut.

A model wears an outfit during the presentation of Louis Vuitton's Spring/Summer 2011 Paris Fashion Week October 6, 2010. UPI/Eco Clement
4.
Culori electrice

Ne asteapta o primavara plina de culoare. Verdele crud, rozul, albastrul marin, rosul-orange sau galbenul sunt culorile cele mai utilizate in colectiile designerilor. Cu siguranta, combinatiile sezonului iti vor scoate garderoba din sfera rutinei; click aici pentru galerie foto. De asemenea, tinutele monocrome sau multicolore sunt in fruntea trendurilor inca din sezonul trecut. Nu uita de accesoriile variate, menite sa te propulseze in centrul atentiei.

5. Tinutele de inspiratie punk


Stilul punk initiat in moda pentru prima data de designerul britanic Vivienne Westwood, reprezinta o nuoutate in materie de tendinte pentru acest sezon. Acesta se remarca printr-un aer rebel si un plus de atitudine, intre trendurile diafane ale primaverii. Stilul permite combinarea elementelor apartenete culturii punk: tinte, geci de piele, jeansi rupti cu accente ultra-feminine, pentru un contrast de efect. De asemenea, o alta noutate o reprezinta coafurile simple, naturale care accesoriziaza tinutele nonconformiste; click aici pentru galeria foto.



Un articol Cristina C.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.