Setari Cookie-uri

11 piese vestimentare must-have in 2011

Optiunile pentru sezonul cald in materie de vestimentatie sunt foarte variate. Se pune accentul pe imaginea femeii, romatismul fiind pe val in aceasta primavara.


5. Bluze decupate


Bluzele asimetrice aduc un plus de extravanganta tinutelor banale. Porta un top pe un umar sau cu model asimetric si cu siguranta vei fi admirata pentru look-ul tau. Pentru mai multe idei inspira-te din propunerile marilor case de moda; galerie foto aici.

6. Pantaloni cu talie inalta

Talia inalta revine atat la pantalonii lungi casual cat si la pantalonii scurti. Inspirati din moda anilor ’70, acestia alungesc silueta si capata o nota retro gratie croielii permisive. De asemenea, pantalonii evazati reprezinta un alt trend care este la moda in 2011.

7. Fustele voluminoase

Volumul este din nou in tendinte. In 2011 se poarta fustele cu forme pline, bogate in detalii si imprimeuri florale. Fustele crete, de lungime medie, putin deasupra genunchiului, bine stranse pe talie sunt deosebit de permisive si pot fi adaptate atat stilului office cat si celui casual. Fustele din tul sau voal chiffon sunt ideale pentru ocaziile speciale.

8. Rochii tunica albe


Indiferent de sezon, nu renunta la rochiile albe diafane. Acestea confera o nota boema si un plus de eleganta. In aceasta primavara sunt la moda rochiile tunica albe simple sau cu broderii.

9. Rochiile din dantela


Feminitatea, culorile calde si detaliile sofisticate domina colectiile sezonului cald. Asadar, rochiile din dantela nu puteau lipsi din peisajul primaverii. Acestea innobileza silueta si dezvaluie formele corpului prin texturi rafinate, provocatoare. Asortate corespunzator,se poarta atat in timpul zilei, cat si seara, la eveniementele speciale. Dolce & Gabbana, Valentino, Oscar de la Renta, Kenzo si Chanel propun pentru acest sezon atat rochii elegante, cat si costume deux-piece; click aici pentru galeria foto.

10. Jachetele de inspiratie militara

Chiar daca ne pregatim pentru sezonul cald, piesele vestimentare de inspiratie militara sunt inca in trend. Butonii, culoarea kaki si printurile military sunt la mare cautare si in 2011. Jachetele militare se potrivesc foarte bine cu rochiile albe dantelate, pantaloni scurti sau jeansi skinny.

11. Pantalonii de piele


Trendul punk isi face simtita prezenta in trendurile primaverii prin detaliile extravagante. Pantalonii de piele sunt un must, accesorizati cu geci negre in acelasi ton si curele cu tinte. Designeri precum Burberry, Balmain, Balenciaga sau Haider Ackermann au propus pentru 2011 pantaloni mulati din piele, jachete de motociclisti si topuri cu aplicatii metalice; cick aici.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.