Setari Cookie-uri

Trend alert: pijamaua pe podium!

Senzuale si elegante, pijamalele s-au transformat in tinutele perfecte pentru un eveniment fastuos. Vestimentatia de boudoir a reprezentat si in acest sezon o sursa de inspiratie ofertanta pentru casele de moda internationale.

Model: rochie lunga cu imprimeu de la Zara, pret 299.00 lei.

De aceasta data, designerii au imprumutat din imbracamintea de boudoir lejeritatea, imprimeurile si mai putine elemente seducatoare. Pentru sezonul primavara-vara 2011 creatorii de moda au pus accentul pe confort si versatilitate.

Transparentele au fost inlocuite cu texturi fine albe sau nude, care subliniaza intr-un mod discret liniile corpului. Etro, Dolce & Gabbana, Jean Paul Gautlier si Chloe sunt designerii care au inserat in colectiile lor piese vestimentare inspirate din lenjeria de dormit. Acestia au propus salopete cu modele florale, pantaloni largi si camasi in dungi, topuri brodate, pantaloni scurti din saten si imprimeuri florale de diferite dimensiuni.

In ciuda aspectului banal, care le aseamana cu pijamalele obisnuite, piesele vestimentare prezentate pe catwalk inspira eleganta si rafinament. Confectionate din materiale fine sunt asortate pe masura, cu accesorii luxuriante, deosebite: genti din piele, incaltari cu toc si bijuterii fine.

Celebritatile au imbratisat cu interes acest trend si nu s-au sfiit sa-si etaleze outfiturile in viata de zi cu zi sau chiar la evenimentele mondene. Jennifer Lopez, Linsday Lohan, Kylie Minogue si Nicole Richie sunt doar cateva exemple.

Asadar, in viziunea creatorilor de moda, piesele vestimentare din intimitate se transforma in piese de rezistenta pentru tinutele noastre. Pantaloni scurti din matase purtati cu un top fluid si pantofi inalti compun cu succes o tinuta de seara originala. Pentru tinutele de zi, maiourile din saten se combina cu jeansi sau pantaloni scurti si cardigane casual.

Tu ce parere ai despre acest trend, te-ai imbraca asa pe strada?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.