Setari Cookie-uri

Trend alert: rochia stilou

Rochia stilou complimenteaza intr-un mod armonios silueta feminina. Gratie designului minimalist, creeaza un look foarte sexy, elegant care capteaza atentia ca un magnet. Pune in valoare formele siluetelor tip clepsidra, dar avantajeaza si femeile cu un trup filiform.

Propunere: rochie de la New Yorker cu umeri inalti, colier aplicat si curea in talie, pret 129 lei.

Desi are un design versatil si poate fi adaptata in tinutele casual, rochia stilou se poarta in general cu incaltaminte inalta. Tocurile completeaza cel mai bine ideea propusa de designerii vestimentari. Liniile drepte urmaresc foarte bine silueta si creeaza senzatia de inaltime.

Rochia stilou defineste foarte bine stilul office. Fusta pana la nivelul genunchilor si culorile inchise emana un aer sobru , ideal pentru o tinuta business. Un sacou cambrat si o esarfa legata la gat intregesc perfect imaginea necesara unei intalniri importante la job.

Pentru tinutele de zi, opteaza pentru rochii colorate si accesorizeaza-le cat mai variat. Anumite modele pot fi purtate si cu balerini, insa lungimea fustei nu trebuie sa acopere genunchii, pentru a nu crea impresia de picioare scurte. In materie de accesorii, ai de ales dintr-o gama variata: centuri vesele, bratari si coliere colorate sau genti minimaliste.

De asemenea, suprapunerile reprezinta o alta metoda creativa de a intregra rochia stilou intr-o tinuta originala de zi. Combina rochia cu pulovere scurte sau cardigane casual, colanti si botine inalte din piele intoarsa.

Pentru mai multe idei de styling inspira-te din stilul vedetelor care imbraca deseori acest model de rochii. Kim Kardashian adora sa-si evidentieze formele purtand rochii stilou si Eva Longoria, Paris Hilton sau Heidi Klum au fost surprinse deseori imbracate in rochii mulate, care le evidentiaza formele. Victoria Beckham este un alt exemplu care trebuie mentionat. Aceasta a creat chiar cateva rochii care urmeaza aceasta croiala pe care le-a introdus in cea mai noua colectia sa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.