Setari Cookie-uri

Trend alert: stilul baby doll

Stilul baby doll este foarte colorat si indraznet. Acesta imbina intr-o maniera cat mai originala romantismul cu inocenta, rezultatul fiind un trend fresh, potrivit celor care adora un stil vestimentar sexy si nonconformist.

Stilul baby doll este foarte colorat si indraznet. Acesta imbina intr-o maniera cat mai originala romantismul cu inocenta, rezultatul fiind un trend fresh, potrivit celor care adora un stil vestimentar sexy si nonconformist. Pe podiumurile London si Milano Fashion Week, designerii au dat tonul pieselor vestimentare colorate.

Rochie de la Mango Imprimeurile indraznete, culorile vibrate, accesoriile si coafurile cu volum au pus stapanaire pe catwalk. Case de moda precum Louise Gray, Marc Jacobs, Anna Sui si Alberta Ferretti au prezentat o explozie de culoare pe podium, reinterpretand intr-o maniera personala florile, dungile si bulinele.

Propunere: rochie Rioja din bumbac 100% de la Mango, pret 189 lei.

Imprimeuri tropicale, combinate cu tuluri vesele si materiale fluide in culori vibrante au adus mai aproape zilele insorite de vara. Se resimt si influentele anilor ’40 care adauga o nota disco gratie paietelor si imprimeurilor indraznete. Topurile hippie si fustele maxi multicolore au impanzit podiumurile de moda.

Culoarea si nonconformismul caracterizeza cel mai bine noul trend care se anunta in voga vara viitoare. Odata cu acesta revin in atentie asimetriile si suprapunerile. Se poarta rochiile imprimate si camasile albe suprapuse, care evidentiaza cel mai bine culorile. Curelele subtiri care subliniaza talia completeza foarte bine acest tip de tinute.

Asadar, stilul baby doll te indeamna sa fii creativa si te bucuri de fiecare clipa. Totodata, baby doll te incurajeaza sa fii propriul tau designer. Mixeaza intre imprimeurile de diferite marimi si tinutele monocrome. Poarta topuri cu falduri si fuste mulate in partea de jos, ori opteaza pentru bluze uni simple si fuste cu volane, pentru a echilibra proportiile tinutei.

Coafura si machiajul sunt la fel de importante. In materie de hairstyle, se poarta parul cu volum lasat liber pe spate sau prins intr-o coada de cal cu funde colorate. Ochelarii cat-eye cu rame colorate sunt de asemenea un must pentru stilul vestimentar baby doll. De acesta data sunt permise si accesoriile cat mai vesele: bratarile metalice cu imprimeuri sau margelele din plastic si inelele supradimensionate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.