Setari Cookie-uri

Trenduri care au facut-o celebra pe Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor a fost considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, un style icon de succes care de-a lungul vremii a lansat trenduri remarcabile. Iata o parte dintre tendintele care au facut-o celebra:

Elizabeth Taylor a fost considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, un style icon de succes care de-a lungul vremii a lansat trenduri remarcabile. Iata o parte dintre tendintele care au facut-o celebra:

1. Tinutele viu colorate

Actrita s-a remarcat de-a lungul timpului prin tinute extravagante, viu colorate. Chiar daca a inaintat in varsta nu a renuntat la rochiile expresive care au consacrat-o. Rosu aprins, verde, violet sau albastru se numara printre culorile preferate deseori de Elizabeth Taylor. In privinta materialelor, aceasta opta in general pentru materiale pretioase, metalice sau fluide, care sa ii puna in valoare formele corpului. Vizualizati aici o imagine reprezentativa.

Elizabeth Taylor a fost si va ramane in memoria tuturor ca un etalon al frumusetii si al elegantei. Marturie stau filmele si aparitiile memorabile in cadrul celor mai importante evenimente de la Hollywood.

2. Blanurile de lux

Printre accesoriile extravagante care completau tinutele actritei, se numara si blanurile de lux. Cat timp a trait, Elizabeth Taylor a dezvoltat o adevarata adevarata pasiune pentru un stil de viata fastuos. In scurt timp a devenit un style icon al elegantei si bunului gust. Astfel, daca nu isi accesoriza rochiile cu diamante pretioase, opta pentru haine, saluri sau cape de blana.

3. Rochiile fluide


Rochiile fluide, ultra feminine reprezinta alte trenduri care au facut-o celebra pe Elizabeth. Cand nu purta costume clasice deux-pieces, aceasta putea fi admirata in rochii diafane, albe sau pastelate. Croiala pieselor marca intotdeauna talia si decolteul in V sublinia atat zona bustului cat si umerii. Designerul Marc Bohan de la Dior a fost preferatul actritei. Acesta a creat pentru Elizbeth Taylor sute de piese vestimentare.

4. Bijuteriile extravagante

Elizabeth Taylor a ramas in memoria tuturor ca o aparitie eleganta, de fiecare data stralucitoare gratie bijuteriilor scumpe. Aceasta a dezvoltat o pasiune deosebita pentru bijuteriile cu un design exclusivist. In colectia ei se regasesc unele dintre cele mai luxoase bijuterii din lume, predominante fiind diamantele. Vizualizati aici o galerie foto reprezentativa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.