Parisul nu mai e capitala modei! Ce oras l-a detronat?

Parisul nu mai e capitala modei! Ce oras l-a detronat?
Kudika
24 August 2011

'C-asa-i moda la Paris` nu mai e o zicala actuala. Capitala Frantei a fost surclasata de catre o alta capitala europeana care a devenit nucleul modei.

Sursa: 9AM.

'C-asa-i moda la Paris` nu mai e o zicala actuala. Capitala Frantei a fost surclasata de catre o alta capitala europeana care a devenit nucleul modei.

TOP 10

Capitala britanica a avut parte de un adevarat boom mediatic odata cu moartea designerului Alexander McQueen si a sosirii ducesei de Camdridge, Kate Middleton la palatul Buckingham.

Studiul a fost realizat de asociatia americana Global Language Monitor si a urmarit cat de des au fost orasele lumii luat ca referinta, pe Internet si pe blogurile de moda. Topul se bazeaza pe tehnologia Narrative Tracking.

Londra este urmata indeaproape de New York si abia pe urma vin Paris, Milano si Los Angeles. Mai jos este prezentat clasamentul integral si locul pe care s-au situat in topul de anul trecut.

1.Londra (3)
- Kate Middleton si Alexander McQueen si toate valurile mediatice din jurul lor sunt succesul din 2011.
2. New York (1) – New York-ul este puternic, insa Londra o are pe Kate. Nu comentam!
3. Paris (4) – No. 1 in inimile tuturor insa No.3 in media.
4. Milano (6) – Pamantul s-a intors pe orbita lui initiala. Cele 4 mari puteri ale lumii modei sunt in siguranta pe primele 4 locuri.
5. Los Angeles (5) – LA-ul a ramas puternic pe pozitia de anul trecut.
6. Hong Kong (2) – Desi a coborat de pe locul 2, Hong Kongul se afla, totusi in fruntea Asiei, ca punct de referinta fashion.
7. Barcelona (10) – Regina Peninsulei Iberice. Inca o data.
8. Singapore (15) – A reusit sa urce 7 trepte, pentru a se situa in Top 10.
9. Tokyo (14) – Asia are deja 3 orase in Top 10, fiind continentul cel mai bine reprezentat dupa Europa care are 5 orase.
10. Berlin (18) – Puterea germana arata ca doar prin perseverenta poti urca 8 locuri intr-un an.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri