Setari Cookie-uri

Ti se potriveste? Imprimeul din piele de sarpe

Snake print este o alegere indrazneata intr-o tinuta in tendinte. Afla cum se poarta printul din piele de sarpe.

Exotic si sofisticat, imprimeul din piele de sarpe a facut furori pe podiumurile internationale de moda. Este un detaliu de efect care defineste in mod sigur o tinuta cu atitudine.

L-am admirat in prezentarile Lanvin, Roberto Cavalli, Giambatista Valli, dar si in tinutele vedetelor care sunt in pas cu moda. Desi este un imprimeu indraznet, potrivit unei vestimentatii de ocazie se adapteaza usor si in timpul zilei. Se completeaza cu accesorii simple si alte piese vestimentare intr-o singura culoare.


Cum se poarta?

La prima vedere pare pretentios, dar asortat potrivit poate construi o vestimentatie casual, usor de purtat in timpul zilei. Din cand in cand este bine sa iesi din banal. Snake print este un detaliu extravagant suficient intr-o tinuta. Alege un singur articol vestimentar cu imprimeu din piele de sarpe si alatura tinutei tale alte piese vestimentare simple. Poate fi o fusta, un top, o pereche de pantaloni sau chiar o rochie.

Citește și:

In timpul zilei o pereche de pantaloni scurti cu snake print ar fi o alegere perfecta pentru o zi calduroasa. Asorteaza-i cu o pereche de balerini clasici si un top pastel. Culorile deschise sau chiar albul diafan evidentiaza cel mai bine acest imprimeu. In materie de accesorii limiteaza-te doar la o pereche de ochelari de soare si eventual, un ceas masculin.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.