Setari Cookie-uri

Trend alert: Imprimeul in stil Aztec

Imprimeul aztec este noutatea sezonului cald.

Camasa este disponibila pe Zega.ro, la pretul de 119 lei.

Geanta plic La capitolul accesorii, renunta la un colier in favoarea unor bratari voluminoase si completeaza tinuta cu un plic minimalist. In privinta coafurii, cel mai bine s-ar potrivi impletiturile neglijente, care lasa la vedere gatul si umerii. Daca ai parul scurt, opteaza pentru o coafura cu bucle lejere.

Geanta plic e disponibila pe TheBagShop.ro, la pretul de 55 lei.

Rochie cu imprimeu aztec Imprimeurile in stil aztec au impanzit podiumurile si acum coloreaza moda strazii. Predomina rochiile care urmaresc linia corpului si fustele creion cu talie inalta. In materie de accesorii se potrivesc podoabele din lemn in culorile pamantului sau accesoriile cu modele tribale.

Gentile simple dar si modelele cu franjuri completeaza foarte bine vestimentatia cu printuri azteci. Acest model de imprimeu nu se combina in general cu alte desene in vestimentatie. Exceptie fac dungile sau bulinele de dimensiuni medii.

Rochia e disponibila pe AmaFashion.ro, la pretul de 183.20 lei.

Fusta clos cu imprimeu aztec Pentru o tinuta lejera poti opta pentru o fusta clos cu imprimeu aztec pe care o poti asorta cu un tricou colorat saunul negru. Intregeste tinuta cu o pereche de sandale cu platforma simple.

Fusta e disponibila pe Zega.ro, la pretul de 111 lei.

Pentru a-ti imbunatati stilul vestimentar, inspira-te din tinutele vedetelor care sunt permanent in centrul atentiei. Kim Kardashian si Christina Milian mizeaza pe rochite in trend, medii si scurte, care le evidentiaza silueta, in timp ce Rihanna si Jessica Alba au ales pantaloni drepti, completati de alte piese vestimentare in culori neutre.

Simplitatea nu o sa dea gres niciodata. Cand porti o rochie cu imprimeu aztec rezuma-te la incaltari simple si o pereche de cercei mici sau un inel colorat. Topurile, pantalonii sau fustele arata bine alaturi de alte haine colorate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.