Setari Cookie-uri

Tendinte Toamna Iarna 2012-2013

In sezonul toamna iarna 2012-2013, 4 tendinte sunt cele care dau tonul pe catwalk si ne inspira in compunerea noii garderobe. Materialele si texturile sunt alese cu grija, iar tonurile cromatice intunecate sunt preferatele noastre in sezonul rece.

Negrul revine in actualitate, alaturi de violet, visiniu si rosu. Pastelurile continua sa fie la putere in cele mai tineresti tinute.

Trendul militaresc

Inspirat din hainele militaresti, acest look revine in forta, pe marile podiumuri ale lumii defilandu-se in haine si jachete tip uniforma cu nasturi metalici, epoleti si captuseala dubla in dreptul pieptului. Parada sustinuta de Victoria Beckham a extins aceasta directie in zona rochiilor si sacourilor.

Rochia dreapta pe talie se imbogateste prin detalii militaresti subtile, butonii metalici proeminenti si epoletii plati. Se mizeaza pe negru si gri, dar si pe kaki inchis si accente intense de rosu. Daca te identifici cu acest stil, nu ai voie sa ratezi cele mai noi rochii, jachete si haine Julien Macdonald.

Tentatia seductiei

Articolele mulate pun in valoare silueta in acest sezon prin tesaturi, piele si dantela. Te simti mai feminia ca oricand prin rochiile sexy, fusta creion si volanele la baza rochiilor, fustelor sau jachetelor.

Citește și:

Rochiile si top-urile se actualizeaza prin dantela transparenta, plasa si fermoarele la vedere. Intreaga colectie a lui Julien Macdonald, de exemplu, este un manifest pentru rochia sexy.

Palton DEBENHAMS Julien Macdonald, Pret: 770 Lei
Rochie DEBENHAMS Julien Macdonald, Pret: 430 Lei

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.