Setari Cookie-uri

Trend alert: botinele din piele cu tinte

Botinele sunt la moda in sezonul de toamna.

Cu toc inalt, talpa joasa ori platforma, botinele au devenit un must have pentru o tinuta cu stil. Se potrivesc foarte bine tinutelor casual cu pantaloni drepti si jeansi prespalati. La trecerea dintre vara spre toamna adopta o tinuta sexy formata dintr-o pereche de botine inalte si blugi scurti. Imediat o simpla tinuta de zi se poate tranforma intr-una de efect.
botine sursa foto: shutterstock.com

Aspectul rigid le adauga un plus de agresivitate. O pereche de botine fine sunt foarte usor de combinat si cu rochii feminine diafane, mini sau de lungime medie. Evidentiaza picioarele si confera o imagine chic seducatoare. Alaturarile contrastante sunt in voga si adauga o nota de originalitate.

Combinatiile elegante necesita o atentie sporita. In acest caz botinele se pot combina doar cu rochii pana la nivelul genunchilor, cu o croiala lejera. De asemenea, textura materialului este foarte importanta. Incaltamintea cu tinte se potriveste cu materiale mate, uni. Ar fi de evitat texturile lucioase, incarcate cu alte aplicatii. Accesoriile sunt la fel de importante. In timpul zilei mizeaza pe centuri simple, genti cu granjuri de piele si seara alege bratari subtiri metalice.
sursa foto prima pagina: shutterstock.com
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.