Setari Cookie-uri

Colectia Toamna-Iarna 2012-13 "Idols" prezentata de Murmur

Murmur a lansat o colectie seducatoare, menita sa accentueze silueta feminina.

Murmur a lansat pe 1 septembrie noua colectie de Toamna/ Iarna 2012-2013 “Idols”. Colectia graviteaza in jurul ideii de perfectiune a corpului feminin, ca simbol a tot ceea ce inseamna “bine” si “fertilitate”, mesaj atat de prezent de-a lungul timpului in statui care ilustreaza femeia aproape la rang de zeitate, accentuand bustul, talia si soldurile.

Femeia Murmur a acestui sezon incarneaza senzualitate si obedienta cu ajutorul harnasamentelor, emana mister, ilustrat prin prezenta mastilor, dar si puterea trupeasca, datorita rochiilor ce evidentiaza trupul in forma de clepsidra. Astfel, bustul este subliniat de cupele de semnatura Murmur, talia este pusa in valoare fie prin produs in sine, fie printr-un accesoriu, iar soldurile sunt evidentiate fie printr-o usoara supradimensionare, fie prin subtierea taliei. Nuantele de bej mimeaza nuditatea intr-un mod subtil care reliefeaza partile corpului.

Citește și:

Andreea Badala spune despre Idols ca: “E prima colectie in care am incercat sa stilizez informatii pe care le-am cautat sezoane intregi. Am inceput sa schitez colectia asa cum pe vremuri, in scoala de arte, incepeam sa fac structura unei schite de om: o linie verticala ce subliniaza linia corpului si cea orizontala care marcheaza una dintre zonele mele preferate ale corpului feminin, talia. In jurul acestei intersectii am gandit toate tinutele ca un joc de proportii pe o forma perfecta, cea a corpului de femeie.

Tinutele sunt concepute pe ideea de baza a brandului, cea de ritual de dezbracare. Astfel, fiecare tinuta poate fi descompusa pana la rochii sau body-uri nude care redefinesc anatomia. Colectia are la baza elemente fetis: halatul de baie, care devine o jacheta senzuala si comoda, materialul tip plasa care este suprapus peste culori ce mimeaza nuditatea sau efectul de material rupt, care aminteste de ciorapii de matase de culoarea pielii, care se rup atat de usor la atingere.

Citește și:

Murmur isi afirma in continuare prezenta pe piata internationala in zona de erotic luxury si ocuparea unui loc important pe o nisa in plina dezvoltare care face legatura intre pret-a-porter si accesoriu erotic in orase ca: Paris, Lyon, Cannes, Courchevel, Amsterdam, Londra, Florenta si Beirut.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.