Setari Cookie-uri

Furla Primavara Vara 2013: Efecte de lumina ademenitoare

Stilul italian intr-o maniera contemporana si creativa

FURLA, renumitul brand international de genti care interpreteaza de peste 80 de ani stilul italian intr-o maniera contemporana si creativa, va invita, incepand de astazi, 4 martie, in magazinul din Calea Victoriei sa descoperiti noua colectie primavara/vara 2013.

Noua colectie Furla pentru primavara/vara 2013 are, ca sursa de inspiratie pentru eleganta, formele si culorile folosite, lumina, care capteaza esenta lucrurilor, surprinde atmosfera si comunica emotiile.

Alternantele de lumini si umbre sunt surprinse in sculpturile si pielea perforata, dar si in imprimeurile tridimensionale sau contrastele de alb si negru. Apusul soarelui inspira catre o paleta orbitoare de verde, smarald, oliv si lime.

La o intensitate maxima, lumina transforma totul ca intr-o imagine supraexpusa si hiper-realista, iar culorile devin bogate: papaya, lime, turcoaz sau albastru oceanic, folosite pe un fundal alb pentru un sezon plin de viata si energie.

Citește și:

Modelul ”Globe trotter”, foarte practic, prezinta curea si vine in doua dimensiuni. Se poate accesoriza la o tinuta casual, care ofera o nota dinamica fiecarui stil.


Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.