Setari Cookie-uri

Designul care trece proba timpului: Colectia ECCO Toamna-Iarna 2012/2013

Colectia ECCO din sezonul Toamna-Iarna 2012-2013 aduce noi valente designului scandinav, prin principiul de baza "Stilul urmeaza functionalitatea". Cu acest gand, designerii ECCO au creat colectia Toamna-Iarna 2012/2013 pentru acele femei care respira si traiesc in spiritul Nordului.

Colectia ECCO din sezonul Toamna-Iarna 2012/2013 reuneste trei trenduri pentru cele mai diferite dintre femei:
Aesthetic Being abordeaza minimalismul clasic si simplitatea in stilul traditional scandinav, prin modele actuale, dar care poarta in acelasi timp influenta clasicului. Caracteristicile toamnei 2012 - ”old school”, impreuna cu o doza de stil masculin, care se impleteste natural cu liniile elegante - fac ca modelele liniei Aesthetic Being sa treaca cu usurinta proba timpului.
Nordic Breathing se adreseaza femeilor indragostite iremediabil de lifestyle-ul si de designul scandinav: modele unice, create din materiale naturale de cea mai buna calitate, intre care pielea este material-vedeta. Culorile modelelor Nordic Breathing pastreaza si ele natura ca sursa de inspiratie.
Active Vibrations este linia cu o usoara tenta sportiva a colectieidetoamna ECCO: modele de pantofi cu toc in linii functionale si curate, pentru maximum de confort.
Pantofii colectiei ECCO Toamna – Iarna 2012/2013 se gasesc in magazinele ECCO din intreaga tara si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Citește și:

1. ECCO Nomane(355763)
Design natural, in culori naturale: ECCO Nomane are varful usor patrat si un toc rotunjit de 80 mm. Confectionata din piele lucioasa, partea superioara a pantofului este fixata in talpa de cauciuc antiderapant, ce se muleaza perfect pe picior. Pentru a fi cat mai confortabili de-a lungul intregii zile, interiorul modelului este fabricat din piele, iar brantul este prevazut cu un strat de spuma. Modelul se gaseste deja in magazinele ECCO din toata tara si pe magazinul online www.ecco-shoes.ro.
Masuri: 35-41
Culori: negru, aramiu
Material: Piele
Pret:499,9 RON

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.