Setari Cookie-uri

La mare la soare poarta genti surazatoare!

Marea ne asteapta, fie ca este vorba de Marea Neagra, Mediterana, ori oriunde in alta parte!

Comunicat de presa

Bagajul de vacanta este gata, doar geanta de vacanta mai lipseste! O tinuta de vara nu este completa fara accesoriile aferente: palarie, ochelari de soare, sandale si… geanta! Genti de vara in culori pastelate, cu flori si fructe, numai bune sa iti inveseleasca vacanta, poti gasi in magazinele Carpisa!

Gentile transparente in culori atragatoare sunt fara indoiala vedetele acestei veri! Cu un mix intre acrilic si sfoara, gentile Carpisa sunt incapatoare si perfecte pentru o zi la plaja, mai ales ca au culori suprinzatoare: fucsia, turcoaz si verde menta, culoarea vedeta a acestei veri.

Iar cum fructele nu trebuie sa ne lipseasca vara, Carpisa ne propune gentile delicioase din material textil cu imprimeu cu mere, lamai, ananas, capsuni. Proaspete, vesele si excentrice, in acelasi timp, gentile "fructate" ne fac vacanta mai placuta!

Citește și:

Un buchet de flori inmiresmate te poate insoti oriunde mergi in vacanta, daca alegi gentile Carpisa din material natural cu imprimeu floral. Nu doar designul lor te atrage, ci si confortul si capacittatea de a fi adaptate oricarui moment al zilei: de la plaja la shopping, de la cina intr-un restaurant select la o plimbare romantica pe malul marii.

Cosurile din plastic in culori aprinse, rosu, galben si verde, accesorizate cu esarfe cu imprimeu cu fructe, sunt ideale pentru zilele fierbinti de vara. Cosurile albe, negre, fucsia si albastru electric accesorizate cu flori, versatile si potrivite oricarei tinute de vara, iti dau o nota de stralucire si eleganta.

Iar daca preferi stilul vintage, alege o geanta de vara in stilul anilor '50, din fibre naturale in alb si bej, cu insertii de bronz sau auriu. Gentile Carpisa in stil vintage cu un design modern, poate transforma orice femeie intr-o adevarata diva !

Citește și:

Si pentru a te face sa zambesti inca o data, Carpisa te asteapta cu REDUCERI de pana la 50% la modele selectate.
Te asteptam in Magazinele Carpisa Afi Cotroceni sau Baneasa Shopping City din Bucuresti sau din City Park daca esti deja la mare in Constanta. Iar pentru comoditatea ta, te asteptam sa admiri sau de ce nu chiar sa cumperi produsele noastre si de pe www.shoes.ro.

Sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.