Setari Cookie-uri

Meli Melo Paris lanseaza colectia Techno Sky

Sclipiri glaciare in plina vara!

Inspirate din moda anilor '90, colierele masive, in nuante de auriu sau bronz, cu aspect de metal lustruit, sunt printre vedetele acestei colectii. De asemenea, colierele cu tinte si insertii de cristale care reflecta lumina sunt recomandate pentru a scoate din anonimat orice tinuta.

In ceea ce priveste cerceii, modelele propuse de designerii Meli Melo Paris sunt cele cu forme suprarealiste, cu aplicatii de cristale iridescente sau fatete multicolore, inspirati din cultura techno. Bratarile statement, cu sau fara aplicatii de pietre, raman si ele un must-have al acestui sezon.

Inelele mari sunt batute cu pietre colorate si detalii metalice si nu trebuie sa lipseasca nici ele din garderoba oricarei fashioniste. Designul abstract, cu forme neregulate si aspect neprelucrat se afla in tendintele propuse, alaturi de culorile puternice.

Citește și:

Noua colectie Meli Melo Paris este disponibila in cele 41 de magazine din retea, atat in Romania, cat si in Bulgaria sau Republica Moldova, incepand cu 1 august.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.