Setari Cookie-uri

Top 5 trenduri in moda anului 2014

Stim ca te pasioneaza moda si vrei sa stii care sunt ultimele trenduri in materie de haine, accesorii si incaltaminte. Noi ti-am pregatit un top care vizeaza cele mai faimoase trenduri ale anului 2014.

Odata cu sosirea noului an au aparut si primele trenduri in materie de moda pe care marii designeri le vor respecta in acest an. Daca esti cu adevarat o fashionista convinsa cu siguranta si tu vei respecta trendurile pentru a fi in tendinte.

Chiar daca o vorba romaneasca spune ca "e la moda cu ce iti sta bine" si moda revine din ce in ce mai mult, avem nevoie si de sfaturile unor specialisti in ceea ce priveste combinatiile dintre haine si accesorizarea potrivita.

1. Portocaliul devine noul negru

foto colectie de moda sursa shutterstock

Daca pana acum credeai ca niciodata nu o sa dai gres cu o tinuta all black pentru ca negrul este cea mai eleganta culoare, ar trebui sa vezi ce spun designerii pentru anul acesta. Se pare ca portocaliul isi face loc printre trendurile anului si ajunge direct in topul acestora.
Nu ezita sa iti achizitionezi cat mai multe piese vestimentare in nuante de portocaliu pentru a fi in trend pe tot parcursul anului.

Citește și:

2. Transparenta strategica

foto femeie fantastica sursa shutterstock

Daca stii cum sa porti o tinuta transparenta astfel incat aceasta sa nu fie vulgara si sa nu dezvaluie mai mult decat este necesar inseamna ca ai inteles ce vrea sa transmita acest trend. Poarta tinute semitransparente dar intr-un mod strategic.
Nu iti lasa partile intime la vedere pentru a nu pica in extrema vulgaritatii ci incearca sa adopti o tinuta suficient de transparenta incat sa starneasca interesul celor din jur.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.