Setari Cookie-uri

Fashion alert: Noutati in moda

Luna octombrie a adus fashionistelor nenumarate vesti bune: deschiderea unui magazin dedicat exclusiv tinerilor designeri romani, aniversari, deschideri de magazine si lansari de colectii pentru urmatorul sezon lansate de cei mai celebri designeri internationali. Te las sa descoperi noutatile lunii in moda:

Stephan Pelger prezent la targul Vendome Luxury in cadrul Paris Fashion Week, Primavara-Vara 2014

Stephan Pelger prezent la targul Vendome Luxury in cadrul Paris Fashion Week, Primavara-Vara 2014
In perioada 27-30 septembrie 2013, Stephan Pelger a fost prezent la Paris, in cadrul Vendome Luxury, unul dintre cele mai cunoscute targuri din cadrul Paris Fashion Week, Primavara-Vara 2014. Renumit pentru selectia sa high-end de branduri de lux si designeri, Vendome Luxury ofera inca din 2004 spatii exclusiviste in hoteluri prestigioase din apropiere de Place Vendome unde designerii isi pot expune colectiile.
Anul acesta, Stephan Pelger si-a prezentat cea mai noua colectie a sa, intitulata L`Amante in cadrul prestigiosului hotel Le Meurice, in prezenta buyerilor pentru boutique-uri de lux si a stilistilor de la cele mai in voga reviste de moda internationale precum Vogue, Elle, Marie Claire sau Tatler.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.