Setari Cookie-uri

Fashion alert: Noutati in moda

Luna octombrie a adus fashionistelor nenumarate vesti bune: deschiderea unui magazin dedicat exclusiv tinerilor designeri romani, aniversari, deschideri de magazine si lansari de colectii pentru urmatorul sezon lansate de cei mai celebri designeri internationali. Te las sa descoperi noutatile lunii in moda:

ZENYA Atelier - primul showroom multi-brand care promoveaza tinerii designeri romani

ZENYA Atelier - primul showroom multi-brand care promoveaza tinerii designeri romani
Cu un suflu proaspat adus cultului imaginii, o experienta completa si actualizata a esteticii stilului si a conceptului de shopping de lux, pe 7 octombrie se deschide primul showroom multi-brand exclusivist ZENYA Atelier, la adresa Bd. Lascar Catargiu nr.27.
ZENYA Atelier isi propune misiunea curajoasa de a promova exclusiv designul romanesc de cea mai buna calitate, urmarind sa reuneasca in oferta sa tineri designeri talentati, premiati in competitii internationale de moda, branduri care au succes pe piata interna si se remarca prin calitatea designului si a finisajelor, dar mai ales designeri romani care ne reprezinta cu succes pe piata internationala si regasesc abia acum, odata cu ZENYA ATELIER, un spatiu ideal care sa le reprezinte produsele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.