Fashion alert: Cele mai interesante noutati din moda

Fashion alert: Cele mai interesante noutati din moda
Kudika
20 Noiembrie 2013

Primele saptamani din luna noiembrie au fost de bun augur pentru industria modei. Designerul Iulia Dima a lansat o colectie minunata inspirata din glam-ul specific caselor nobiliare rusesti; Mihaela Glavan a deschis, chiar in aceasta saptamana, mult-asteptatul sau magazin online de pantofi si accesorii; la Paris a avut loc lansarea colectiei Isabel Marant pour H&M. Iar acestea sunt doar cateva dintre vestile frumoase pe care ti le-am pregatit. Te invit sa le citesti pe toate in prezentarea de mai jos!

COLECTIA ISABEL MARANT POUR H&M S-A LANSAT PRINTR-O CELEBRARE STRADALA PARIZIANA

COLECTIA ISABEL MARANT POUR H&M S-A LANSAT PRINTR-O CELEBRARE STRADALA PARIZIANA
Pasionati de moda precum Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey sau Lou Lesage, s-au reunit la Paris pentru a celebra lansarea colectiei Isabel Marant pour H&M. Colectia a fost prezentata intr-un cadru urban plin de viata, ce a surprins perfect energia boema a creatoarei, imbinand decoruri de cinema cu imagini şi secvente video. Atmosfera a fost completata de spectacolele live oferite de Grandmaster Melle Mel and Rappers Delight, ce fac parte din trupa Sugarhill Gang.
Evenimentul a purtat oaspetii în atmosfera strazilor pariziene din anii '90, adica perioada in care Isabel a debutat in moda, iar in spatiul de eveniment au fost reproduse braserii, reclame luminoase retro, pizzerii, magazine de suveniruri, bacanii si vanzatori ambulanti, pentru prezentarea acestei colectii eponime. Aceasta cuprinde piesele vestimentare emblematice din intreaga sa cariera, iar acum au fost puse in scena in stil cinematografic, prin imagini, secvente video si oameni obisnuiti in rol de modele, dezvaluind intreaga lume a creatoarei Isabel Marant. Parisul a constituit dintotdeauna un reper reprezentativ pentru stilul creatoarei, si tocmai de aceea a fost cea mai fireasca alegere pentru a celebra lansarea colectiei aici. Colectia Isabel Marant pour H&M va fi disponibila din data de 14 noiembrie in aproximativ 250 de magazine din intreaga lume, precum si in mediul on line.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri