Setari Cookie-uri

Practic: Ce fuste purtam toamna asta?

Fusta este o piesa vestimentara prezenta in garderoba noastra indiferent de anotimp. Odata cu venirea toamnei, intra in scena modele noi, confectionate din materiale sofisticate, care pun in valuare silueta feminine.

Chiar daca toamna isi intra rapid in drepturi, seara sunt premise fustele cu volane din materiale fine precum: dantela, tul sau organza. In timpul zilei, la tinute casual se potrivesc volanele din denim, care confera volum si un look cu influente country in voga.

3. Fusta conica

PARIS - MARCH 08: A model walks the runway during the Yves Saint-Laurent Ready to Wear show as part of the Paris Womenswear Fashion Week Fall/Winter 2011 at Grand Palais on March 8, 2010 in Paris, France. (Photo by Dominique Charriau/Getty Images) Fusta conica a fost piesa vestimentara nelipsita din colectiile noului sezon. Yves Sain Laurent, Gucci, Celine sunt doar o parte dintre designerii care au inclus-o in show-urile lor. De lungime medie, urmareste linia corpului si este alegerea perfecta pentru tinutele office. De asemenea, o fusta conica bine aleasa se poate transforma in piesa de rezistenta pentru o intalnire romantica. Evidentiaza formele si subliniaza talia. Se asorteaza cu botine elegante si un trench in tendinte.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 27: A model walks the runway during the Emilio Pucci Milan Fashion Week Autumn/Winter 2010 show on February 27, 2010 in Milan, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images) 4. Fusta cu talie inalta

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.