Setari Cookie-uri

Practic: Ce fuste purtam toamna asta?

Fusta este o piesa vestimentara prezenta in garderoba noastra indiferent de anotimp. Odata cu venirea toamnei, intra in scena modele noi, confectionate din materiale sofisticate, care pun in valuare silueta feminine.

Fusta este o piesa vestimentara prezenta in garderoba noastra indiferent de anotimp. Odata cu venirea toamnei, intra in scena modele noi, confectionate din materiale sofisticate, care pun in valuare silueta feminina. V-am pregatit asadar, 5 modele de fuste in tendinte:

NEW YORK - FEBRUARY 15: A model walks the runway at the Jill Stuart Fall 2010 Fashion Show during Mercedes-Benz Fashion Week at the New York Public Library on February 15, 2010 in New York City. (Photo by Stefan Gosatti/Getty Images for IMG) 1. Fusta scurta

Aceasta tendinta s-a pastrat din sezonul estival si datorita materialelor diferite, devine si mai atragatoare. Purtata cu o pereche de cizme inalte sau botine cu toc, fusta scurta alungecu texturi cat mai sofisticate, deloc banale: tricotaje, stofa, denim sau piele. De asemenea, o fusta scurta este extrem de versatila, fiind usor de adaptat in cat mai multe tinute. Aceasta poate fi purtata cu dres simplu, de culoarea piciorului sau cu dresuri colorate si cizme peste genunchi.

A model wears a creation for Valentino Fall-Winter 2010/2011 Ready-to-Wear collection show held in Paris, France on March 9, 2010. Photo by Thierry Orban/ABACAPRESS.COM 2. Fusta cu volane

Un alt trend indragit din timpul verii, care se pastreaza si sezonul acesta. Fustele cu volane confera volum, accentuand orice tinuta. Ideale pentru un eveniment important, se poarta cu bluze usor mulate, care se remarca printr-un detaliu sofisticat. Mini sau pana la genunchi, fusta cu volane se potriveste si stilului office. Purtata cu o camasa eleganta si un sacou cambrat, defineste o tinuta prin eleganta si atitudine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.