Setari Cookie-uri

Practic: Ce fuste purtam toamna asta?

Fusta este o piesa vestimentara prezenta in garderoba noastra indiferent de anotimp. Odata cu venirea toamnei, intra in scena modele noi, confectionate din materiale sofisticate, care pun in valuare silueta feminine.

Evidentiaza talia si confera cativa centimetrii in plus daca este purtata cu incaltari inalte. Chiar daca are o croiala simpla nu este potrivita doar stilului business. Fusta cu talie inalta poate fi purtata si la un eveniment elegant, asortata cu o camasa fina, pe masura. Daca esti adepta fustelor din materiale pretentioase, ai de unde alege: catifeaua, bumbacul satinat, pielea sau aplicatiile din dantela, innobileaza orice model banal. In plus, drapajele fine si pliseurile ofera o alura chic, plina de eleganta.

PARIS - MARCH 09: A model walks the runway during the Valentino Ready to Wear show as part of the Paris Womenswear Fashion Week Fall/Winter 2011 Show at Halle Freyssinet on March 9, 2010 in Paris, France. (Photo by Francois Durand/Getty Images) 5. Fusta cu aplicatii

O noutate pentru acest sezon o reprezinta fusta cu aplicatii sub forma de structuri lucrate manual, broderii, fundite sau nasturi. Aceasta confera un look original, deosebit de elegant. Asortata corespunzator, se poate transforma intr-un accesoriu inedit, care nu va trece neobservat. Mini sau de lungime medie, se potriveste la tinutele casual sau elegante.

Un articol Cristina C.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.