Setari Cookie-uri

Practic: Cum se poarta stilul rock

Stilul vestimentar de inspiratie rock este pe val de cateva sezoane. Asadar, feminitatea poate fi pusa in valoare si prin intermediul unor tinute inchise la culoare, cu tinte si accesorii metalice. Insa, avem intr-adevar nevoie de toate aceste elemente intr-o tinuta sau am putea fi la moda, adaptand aceasta tendinta propriului stil vestimentar?

Stilul vestimentar de inspiratie rock este pe val de cateva sezoane. Asadar, feminitatea poate fi pusa in valoare si prin intermediul unor tinute inchise la culoare, cu tinte si accesorii metalice. Insa, avem intr-adevar nevoie de toate aceste elemente intr-o tinuta sau am putea fi la moda, adaptand aceasta tendinta propriului stil vestimentar? Sa descoperim asadar cum sa purtam stilul rock in conformitate cu propria personalitate.

NEW YORK - FEBRUARY 12: A model walks the runway at the Nicole Miller Fall 2010 Fashion Show during Mercedes-Benz Fashion Week at The Salon at Bryant Park on February 12, 2010 in New York City. (Photo by Fernanda Calfat/Getty Images for IMG) Acest stil vestimentar s-a dezvoltat la inceputul anilor ’90. Odata cu aparitia muzicii rock a luat nastere si vestimentatia specifica. Designerii vestimentari creativi au preluat elementele principale: geaca de piele, cataramele si lanturile, transformand tendinta rock intr-un stil vestimentar consacrat. Geaca de motor cu lanturi este o alta piesa vestimentara de rezistenta, reinventata de-alungul anilor pe catwalk. In prezent stilul vestimentar de inspiratie rock a ajuns unul dintre cele mai apreciate trenduri in moda.

Promovat de designeri, a fost adoptat rapid de vedetele care adora sa fie permanent in pas cu moda. In prezent, Alexander McQueen, Dsquared, Jean Paul Gautlier, Vera Wang sau Balmain, se numara printre casele de moda care includ in prezentarile lor piese vestimentare de inspiratie rock; galerie foto aici.

Stilul vestimentar rock confera un plus de atitudine, incredere si o alura sexy. Subliniaza feminitatea prin croieli moderne, materiale stretch, lucioase si coafuri nonconformiste. Insa este bine de stiut ca pentru a fi la moda, nu trebuie sa te imbraci in negru din cap pana in picioare. Nu incerca sa copiezi un anumit stil, ci alege doar elementele care ti se potrivesc si integreaza-le in garderoba ta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.