Setari Cookie-uri

Practic: Cum se poarta stilul rock

Stilul vestimentar de inspiratie rock este pe val de cateva sezoane. Asadar, feminitatea poate fi pusa in valoare si prin intermediul unor tinute inchise la culoare, cu tinte si accesorii metalice. Insa, avem intr-adevar nevoie de toate aceste elemente intr-o tinuta sau am putea fi la moda, adaptand aceasta tendinta propriului stil vestimentar?

O pereche de cizme cu siret, o geaca de piele sau o geanta cu tinte sunt suficiente pentru a-ti conferi o alura stylish in tendinte. De asemenea, indulceste rigiditatea stilului adaugandu-i un plus de romantism, purtand rochite sau fuste mini din dantela sau tull. Gecile de motor in combinatie cu rochite diafane reprezinta ultima moda adoptata de celebritatile de la Hollywood; galerie foto aici si aici.

Hainele de inspiratie rock au devenit extrem de versatile, fiind purtate cu succes atat in timpul zilei, cat si seara, la evenimente deosebite. Accesoriile sunt la fel de importante; manusile din piele cu tinte sunt preferatele vedetelor de peste ocean si sunt foarte practice in anotimpul rece. In plus, gentile din piele, pandantivele mari cu strasuri, coafura, machiajul si nu in ultimul rand, atitudinea conteaza in evidentierea stilului rock.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.