Setari Cookie-uri

Street style: moda in Paris

Stilul vestimentar parizian a cucerit lumea intreaga si a devenit preferatul femeilor care iubesc moda si adora stilul boem.

Culorile tari, pantalonii scurti cu talie inalta, accesoriile suprapuse si palariile sunt piese vestimentare must have pentru fashionistele din Paris. In materie de incaltari sunt nelipsite tocurile foarte inalte, sireturile si botinele. Arunca o privire in galeria foto de aici si vei descoperi cat mai multe idei pentru a-ti imbunatati stilul vestimentar.

Inainte de a-ti reimprospata imaginea, nu uita ca stilul vestimentar trebuie neaparat sa-ti oglindeasca personalitatea. Asadar, alege haine care iti avantajeaza silueta si iti creeaza o stare de bine. Daca iti doresti sa imprumuti cateva idei din stilul parizian, tine cont de urmatoarele sfaturi:

1. Adopta stilul vintage

Imbraca rochii scurte evazate in stilul anilor ‘60 si nu uita accesoriul de baza: ochelarii de soare cu lentile mari si rame albe. Rochiile maxi cu imprimeuri florale, tricourile in dungi asortate cu un sacouri uni, reprezinta alte optiuni pentru o tinuta chic. Alte accesorii de care ar trebui sa tii cont sunt gentile supradimensionate, siragurile de margele, bratarile late insirate pe o mana si brosele camee.

2. Combina culorile tari


Combinatia de nuante intense cu paiete este un trend care aminteste de anii ’80. Parizienele dornice sa fie in centrul atentiei se imbraca foarte colorat si completeaza tinuta cu geci de piele contrastante; click aici pentru imagine.

3. Piesa de baza: jacheta

Fie ca vorbim despre jachete clasice din stofa sau modele avangardiste, jacheta este o piesa vestimentara predominanta in gardeoroba frantuzoaicelor. Masculina, cu aplicatii sau simpla, confera personalitate si un aspect deosebit; click aici si aici pentru foto. Profita de varietatea hainelor aparute pe piata si alege-ti un model cat mai versatil, usor de combinat.

Un articol Cristina C.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.