Setari Cookie-uri

Practic: Cum se poarta pantalonii scurti in sezonul rece

Pantalonii scurti s-au transformat intr-un trend extrem de apreciat, nelipsit din garderoba feminina indiferent de sezon. Daca in timpul verii iti accesorizezi pantalonii cu balerini si topuri subtiri, in anotimpul rece poarta-i cu dresuri groase, jambiere tricotate si cizme.

Puloverele largi se asorteaza cu pantaloni mai stramti, in timp ce camasile, tricourile sport sau cardiganele se potrivesc oricarui model de pantaloni scurti.

Seara alege sa iesi in evidenta purtand pantaloni scurti din satin ori piele. In partea de sus imbraca un top fluid care trece de talie. Nu purta tricouri foarte elegante sau stralucitoare. O alta optiune ar fi tricourile imprimate asortate cu veste masculine.

4. Nu imita stilul nimanui

Chiar daca admiri stilul unei anumite persoane s-ar putea sa nu te avantajeze acelasi model sau aceeasi croiala. Asadar, tine cont de cromatica sau de stilul abordat in asortare, insa construieste-ti o tinuta dupa gustul tau. Daca nu te caracterizeaza stilul vestimentar foarte indraznet, alege o pereche de pantaloni inchisi la culoare. Sparge monotonia purtand un sal prins cat mai creativ pe umar sau colanti in culori puternice.

Pantalonii scurti fac parte din categoria hainelor cu personalitate care te propulseaza fara efort in centrul atentiei. Asadar, nu trebuie sa-ti incarci tinuta cu accesorii inutile doar pentru a fi mai vizibila. Mizeaza pe naturalete, simplitate si in mod special, pe alegeri care sa-ti reflecte stilul natural.

Un articol Cristina C.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.