Setari Cookie-uri

Practic: Shopping sub 180 lei

Shopping-ul este una dintre activitatile preferate de majoritatea femeilor. Colindatul prin magazine in cautarea hainelor perfecte este o adevarata aventura, deoarece conteaza foarte mult preferintele in materie de stil dar si bugetul alocat.

Shopping-ul este una dintre activitatile preferate de majoritatea femeilor. Colindatul prin magazine in cautarea hainelor perfecte este o adevarata aventura, deoarece conteaza foarte mult preferintele in materie de stil dar si bugetul alocat. Iata ce produse am gasit noi sub 180 de lei, nelipsite din garderoba oricarei femei:

Jeansi, 89 lei


Blugii reprezinta un articol vestimentar la moda, extrem de versatil. In prezent au ajuns sa fie piesa de rezistenta dintr-o tinuta si avantajeaza orice tip de silueta. Deoarece au devenit o piesa must-have, se regasesc intr-o varietate de forme si modele: blugi evazati, skinny, drepti, cu talie joasa ori cu talie inalta. Asadar, perechea ideala de jeansi exista pentru fiecare. Datorita croielii sunt potriviti atat tinutelor de zi, cat si celor de seara.

Propunere: jeansi drepti La Femme, pret 89 lei. Blugii drepti se poarta cu incaltaminte joasa ori cu botine inalte. Se asorteaza cu tricouri simple sau cardigane lungi.

Pulover cu nasturi, 49 lei

Cardiganul casual este o alta piesa vestimentara nelipsita din garderoba feminina. Confortabil, cu o croiala moderna se asorteaza foarte usor cu tricouri, camasi sau rochite. Purtat cu bluze feminine si centuri in talie confera o nota sexy si un plus de stil.

Propunere: bluza neagra cu dungi albe de la Pull and Bear, pret 49 lei. Am ales un model casual, potrivit atat tinutelor sport cat si intalnirilor in oras. Imprimeurile clasice in dungi sunt din nou la moda, fiind prezente deja in majoritatea colectiilor dedicate sezonului viitor.

Esarfa, 25.99 lei

Esarfele confera o alura doesbita oricarei tinute. Inveselesc o camasa banala si aduc un strop de culoare unui tricou uni. Se poarta prinse in mod clasic la gat, ori fixate cu o brosa. Esarfele subtiri de dimensiuni medii se prind pe toarta unei genti ori se poarta la pantaloni in loc de curea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.