Setari Cookie-uri

Bloguri de moda care merita urmarite

Vrei sa fii la curent cu ultimele noutatile despre moda si iti doresti informatii ca atare? Noi iti propunem un top al celor mai bune bloguri de moda care merita urmarite:

Vrei sa fii la curent cu ultimele noutatile despre moda si iti doresti informatii ca atare? Noi iti propunem un top al celor mai bune bloguri de moda care merita urmarite:

MaxAzria 1. Runway blogs


Urmareste runway.blogs.nytimes.com si vei afla stiri exacte despre cele mai recente prezentari de moda si relatari de la fata locului. Blogul este sustinut de cotidianul New York Times si updatat cu informatii noi de jurnalista Cathy Horyn, critic de moda al cotidianului Times. Stilul in care autoarea isi expune ideile este unul pretentios si obiectiv, fiind justificat de experienta dobandita in timp.

2. My fashionlife


Este un site complex, extrem de util care ofera informatii variate, incluzand si noutati despre moda, frumusete si celebritati. Blogul myfashionlife.com te pune la curent cu ultimele trenduri in materie de vestimentatie. Insa, tot aici poti gasi si informatii despre cele mai recente evenimente mondene si review-uri despre cele mai importante prezentari de moda.

3. Istylista

Inveti cum sa te machiezi si care haine iti contureaza cel mai corect stilul vestimentar. Descopera ce te avanatajeaza si afla daca ultimele trenduri sunt compatibile siluetei tale. Istylista.com apartine stilistei Chantelle Znideric, care in prezent ofera servicii in consultanta de imagine. Site-ul te ajuta sa iti descoperi propriul stil si hainele care te avantajeaza cel mai bine. De asemnea, ai sansa sa descoperi ultimele noutati despre moda si machiaj.

4. Gofugyourself

Gofugyourself.com
este sursa ta zilnica de comentarii acide si totodata inteligente la adresa celebritatilor prost imbracate. Autoarele blogului, Jessica Morgan si Heather Cocks taxeaza intr-un stil ironic vedetele care impresioneaza in general prin tinute dezastruoase. Desi inaintea unui eveniment important le stau la dispozitie consultanti de imagine si stilisti bine pregatiti, tot isi atrag comentarii negative pe covorul rosu.

5.Sally Jane vintage

Pentru iubitoarele modei vintage am gasit un blog util, plin de informatii folositoare. Prin pictorialele speciale si ideile de styling, sallyjanevintage.blogspot reuseste sa recreeze amprenta unui stil cu aer de epoca. Mai mult, aici veti gasi idei variate de asortare pentru hainele vintage. Clasicul poate fi reinventat cu usurinta si poate deveni spectaculos pastrand totusi o nuanta traditionala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.