Setari Cookie-uri

Ghid vestimentar pentru femeile scunde

Chiar daca mama natura nu te-a inzestrat cu o inaltime de model, asta nu inseamna ca nu poti sa arati extraordinar cu ajutorul hainelor. Urmeaza exemplul vedetelor mignone care se ghideaza dupa propriile reguli in privinta vestimentatiei. Sunt in ton cu tendintele in moda, insa nu se incalta non-stop in pantofi stiletto.

Nu numai fustele scurte iti confera o imagine sexy. Jeansii skinny in culori inchise iti alungesc vizual picioarele si dau senzatia de inaltime. In special daca sunt purtati cu incaltaminte inalta.

fusta cu talie inalta 4. Fii sexy

Nu in ultimul rand, poarta tocuri. Probeaza mai multe modele de pantofi si descopera care pereche iti ofera pe langa inaltime si un plus de confort. In special daca petreci foarte mult timp incaltata astfel.Totusi, nu purta intotdeauna pantofi cu toc prea inalt, asemenea modeleleor de pe catwalk. Chiar si un toc de 5 cm iti va adauga un plus de inaltime. Cand porti pantofi decupati ori sandale, evita curelusele din zona glenei. Creeaza impresia de picioare scurte.

Poarta tocuri si subliniaza talia in acelasi timp. Cand imbraci rochii sau fuste scurte, poarta neaparat si o curea in talie. Acest truc iti alungeste vizual silueta coferindu-ti si un plus de senzualitate.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.