Setari Cookie-uri

Rochia printesei Kate, o creatie somptuasa marca Alexander McQueen

Vineri a avut loc cel mai important eveniment al anului: nunta printului William cu Kate Middleton. De departe, momentul cel mai asteptat al nuntii regale a fost bineinteles, aparitia miresei, deoarece toate detaliile despre rochia acesteia au fost tinute secrete pana in ultima clipa.

Eleganta si feminina, rochia spectaculoasa de culoarea fildesului a impresionat prin simplitate si rafinament. Croiul sculptural i-a pus in evidenta miresei silueta perfecta.

Partea de sus a fost imbracata intr-o dantela brodata de Chantily, in timp ce fusta rochiei a fost confectionata din satin, avand o trena lunga de 2, 17 metri. In partea de jos a rochiei s-au remarcat modele florale aplicate manual din dantela si tul. Pantofii care au purtat semnatura aceluiasi designer au intregit perfect tinuta eleganta a printesei.

Creatia diafana a fost completata de un look simplu, care i-a evidentiat mireasei frumusetea nativa. Aceasta si-a lasat parul liber, ondulat natural si a purtat pe cap un voal fin brodat. Nu a optat pentru bijuterii opulente, preferand ca accesorii o diadema cu diamante imprumutata de la Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si o pereche de cercei in forma frunzelor de stejar.

Kate Middleton a stralucit la propriu in cea mai importanta zi din viata ei. Nu doar multimea de oameni adunata pe strazile Londrei a fost impresionata de tinuta pe care a purtat-o. Celebrul designer Karl Lagerfeld a declarat ca rochia de mireasa a fost extrem de rafinata si frumoasa, relative clasica, imprumutand putin din aerul anilor ‘50. Vizualizati mai multe imagini de la eveniment in galeria foto de aici.

Foto via 9am


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.